Image

DESIGNPROSESSEN

HENVENDELSE
Når du henvender deg til Musette angående design av medaljer, pins og mynter, tar vi hånd om dette på samme måte enten du ønsker 1 eksemplar eller 10 000. 

UFORPLIKTENDE TILBUD
Først sender vi deg et uforpliktende og detaljert tilbud med alle kostnader inkludert. Ofte følger vi opp med en nyttig telefonsamtale. Designarbeid er alltid inkludert ved bestilling av mer enn 30 enheter.

AKSEPT OG PROSJEKTSTART
Etter eventuell aksept av priser og metode, går vi i gang med prosjektet. Da sender du oss alt du har av underlagsmateriale:

  • Skisser
  • Logoer
  • Underlagsbilder
  • Tekst
  • Beskrivelse og ønsker

Riktig timing er kritisk når det gjelder designede medaljer, og dette har vi svært gode rutiner på, - også når du er sent ute med ditt prosjekt!

3 - 4 FORSKJELLIGE DESIGNFORSLAG
Normalt utarbeider vi 3 - 4 designforslag som er originale tegninger og oversendes deg på epost. Deretter reviderer vi fortløpende ved behov. Kanskje likte du best forslag 2 men vil ha elementer fra forslag 4 inn. Eller andre endringer. Slik er du med på prosessen frem til siste korrektur. Dette er en metode vi vet kundene er meget fornøyd med.

PRODUKSJONEN
Når du har gitt klarsignal for siste korrektur, utarbeider vi arbeidstegninger som oversendes en av produksjonsenhetene våre, som er blant de beste i verden.

Beregn 4 ukers produksjonstid. Dette kan variere litt i begge retninger avhengig av sesong. 

LEVERING PÅ TID
En av våre største kjepphester er at du skal ha medaljene eller pins på plass hos deg innen arrangementstart. En medalje kan være så fin den vil, men kommer den èn dag for sent er mesteparten av gleden ødelagt.

KVALITET I ALLE LEDD
Når du handler med Musette, er du garantert kvalitetsprodukter i generøse dimensjoner, med solide feste-anordninger og helhetlig materialbruk. Vår service er landskjent, og vi responderer på din henvendelse nesten i samme øyeblikk som du har trykket på send-knappen. Du skal være trygg på å få et kvalitetsprodukt når du handler med oss.

Musette bruker det aller nyeste innen hardware og programvare, og leverer medaljer, pins, jakkemerker mm av høyeste kvalitet.

Image
Send oss underlagsmateriale til ditt designprosjekt på mail
Image

Last ned et eksempel på forslag og tilbud vi sender kundene våre.

Image
Her lages formen som skal brukes til å "printe" medaljen/pinen.
Image

Her er medaljen ferdig produsert og klart for avsending til kunde.

Image

PRIS

ANTALL
Antall er den desidert viktigste komponenten i pris-settingen, da det er den samme prosessen som settes i gang ved en medaljeproduksjon, uansett om det er 1 eller 100 000 stk. Vi råder derfor kundene våre til et opplag på over 30 stk, da det er det mest prisgunstige. Men vi produserer mynter og fortjenestemedaljer i antall 1 - 10 eksemplarer, men da blir prisen deretter.

DESIGN
Ved mer enn 30 eksemplarer er designarbeidet ALLTID inkludert i prisen hos Musette. Vi leverer 3-4 forslag, og disse kan revideres til man er fornøyd, uten at man trenger tenke på tillegg i prisen. Ved mindre antall, får du en fast design-pris i tilbudet.

KOMPLEKSITET
En pin med stikknål eller sikkerhetsnål er den enkleste varianten, mens mynter og  medaljer med bånd og agraff (toppstykke) er de mer komplekse variantene. En mynt med for- og bakside (advers og revers), og en komplett medalje med agraff, trenger begge 2 verktøy, noe som øker prisen. Enkelt bånd med striper og bånd med mer komplisert mønster, er også to forskjellige prisklasser. Men alt blir utførlig og oversiktlig forklart i tilsendte forslag og pristilbud. 


PLATING og TEKNIKKER
Materialet som medaljen/pinen lages i, har også en del å si for pris. Gull-platinger er ofte litt dyrere enn sølv, da det brukes små  deler med ekte gull for å få den rette fargetonen.

De antikke variantene er også litt dyrere enn de blanke variantene, da disse krever en del mer pussing og etterarbeide.

Det er en mengde forskjellige måter å lage medaljer på, alt etter behovet - hard emalje, myk emalje, foto-etset, silketrykk og offset-trykk. Se neste side for mer utdyping.


KVALITET
Musette er kjent som bedriften som strekker seg litt lenger. For studenter og korps er vi førstevalget, for de vet at vi leverer på kvalitet, service og hurtighet - alltid. Dette gjør at våre priser ikke er blant de laveste, for som kjent, kvalitet koster, og vi vil være stolte av produktene vi leverer. Våre medaljer skal både være en ære å få, og å gi!

Image

NMF's landstevne i Bergen 2018 - 9000 medaljer, pris under 20 kr pr stk.

Image

Fortjenestemedalje for 50 års tjeneste, med diplom og gave-eske - over 10.000 kr.

TEKNIKKER

Kommer...