Image

FOLIEMEDALJER

VALGMULIGHETER
Foliemedaljer har ikke så mange variasjonsmuligheter som designede, støpte medaljer. De fåes kun i en størrelse, med nasjonalbånd, og folien som limes inn i midten er på 25mm. Medaljene leveres med og uten agraff (toppstykke), i blankt gull og sølv.

STRAMT BUDSJETT

Foliemedaljer er et alternativ når budsjettet er stramt. Brukes mye til korpsturer og andre happeninger, når medalje er et must, men andre utgifter konkurrerer.

KORT TIDSFRIST
Foliemedaljer er også et godt alternativ når tidsfristen er knapp. De tar 1-2 uker å produsere, mot 4-5 uker ved støpte medaljer.

PROSESS
Etter eventuell aksept av priser og metode, går vi i gang med prosjektet. Da sender du oss det du har av underlagsmateriale:

  • Skisser
  • Logoer
  • Underlagsbilder
  • Tekst
  • Beskrivelse og ønsker

Riktig timing er kritisk når det gjelder medaljer, og dette har vi svært gode rutiner på, - også når du er sent ute med ditt prosjekt!

DESIGNFORSLAG
Vi sender raskt et forslag til vurdering og korrektur. Deretter reviderer vi fortløpende ved behov. Når forslaget er godkjent, sendes det til produksjon. 

PRODUKSJON
Beregn 2 ukers produksjonstid. Hvis det haster veldig, snur vi oss rundt og korter prosessen ned til rundt en uke.

LEVERING PÅ TID
En av våre største kjepphester er at du skal ha medaljene på plass hos deg innen arrangementstart. En medalje kan være så fin den vil, men kommer den èn dag for sent er mesteparten av gleden ødelagt

KONTAKT OSS FOR PRISTILBUD
Ta kontakt på telefon eller mail, så finner vi en optimal løsning for din forening/korps/kor.

Image

Foliemedalje versjon gull - uten /med agraff - uten folie (limes innpå det blanke feltet i midten)

Image

Foliemedalje versjon sølv uten/med agraff - uten folie (limes innpå det blanke feltet i midten)

Image

Forskjellige folier designet og produsert senere år.